BOHENNA

Blogi elämästä

Puomeja metsästämässä

Jätä kommentti

Maanantai 4.1.2016

Tämän piti olla työreissu Tampesteriin, mutta osoittautuikin täysin hukkareissuksi sen suhteen. Paikka, jonne minun piti toimittaa alihankintaan tuotteita, olikin kiinni, vaikka piti olla auki soittamani perusteella. Noh, piti päästä valoisalla vielä takaisin Poriin ylipitkien puomien vuoksi, niin en voinut jäädä (turhaan?) odottamaan. Hieman kyllä kiukutti, kun olin niin kauan pörrännyt ison pakettiauton kanssa etsimässä keskustasta parkkiruutua.

Matka jatkuikin kohti Ylöjärveä. Siellähän oli ihan pakko tehdä kaksi stoppia ennen puomien noutamista. Eli ensin Hööksiin, josta tarttui mukaani aivan mielettömän blingi otsapanta, varakaviokoukku (jonka voi ottaa mukaan tilsakelien yllättäessä 😉 ), lämmin ratsastuspaita, hokkiavain ja tarrakarsta. Siitä oikopäätä Horzeen, josta löytyi lämpimät hanskat (jotka eivät näy kuvassa, sillä otin ne heti käyttöön) sekä hyvässä alennuksessa oleva valkoinen geelipehmustettu satulahuopa. ( Satulahuopiahan ei voi koskaan olla liikaa.)

CAM02044_Vignette_Clean

Sitten äkkiä liikkeelle kohti Suskin tallia, mistä olin sopinut puomeja meneväni ostamaan. Äkkipysähdys ABC:lla, koska vaatteet piti vaihtaa sopivampiin ja zuuuum olinkin jo tallin pihassa. Puomeja oli ihana valikoima, ja otinkin 8 kpl sekä kaksi tolppaa lisäksi. Ongelma oli, että olivat 3 metriä pitkiä, eivätkä mahtuneet autoon kokonaan, joten sidoin kolmella liinalla paketin kasaan. Hieman jännitti ajaa motarilla auton ovi auki, oli koko ajan tunne, että ovi tempautuu irti liitoksistaan. Pääsin kuin pääsinkin vielä valoisalla tallin pihaan Porissa.

Hienosti homma hoitui, aloin jopa miettimään sitä Amerikan huippulastien metsästäjät-ohjelmaa (tai mikä lie), ja näillä taidoillahan voisi alkaa näitä roudaamaan enemmänkin ;D. Hienot puomit pääsivät osittain illalla jo kokeiluun, sillä ystäväni saapui tallille, ja hyppäsi Bonan selkään. Ihan käyntiharjoittelua mentiin kentällä, kun se kerkesi jäätymään ennen lanaamista hieman epätasaiseksi. Itsekin hyppäsin selkään, ja muistelin, mitä valmennuksessa opetettiin. Hyvä ilta kaiken kaikkiaan. Bonakin toimi oikein mallikkaasti, jopa sisätiloissa. Pakkasta oli -16 astetta, joten oli ihana lämmitellä tallikämpässä glögimukin kera.

 

 

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s