BOHENNA

Blogi elämästä

HIHS 2016

Jätä kommentti

23.10.2016

Olipas taas viikonloppu. Eilen aamulla heräsin neljän maissa ja laitoin itteni kuntoon, sillä olimme lähdössä tyttöjen kanssa Helsinkiin hevosmessuille. Juuri, kun olin lähdössä ajamaan, laitoin pari kuukautta vanhan puhelimeni auton kännykkäpaikkaan ovessa (auto siis lainassa, kun omaani ei mahdu). Puhelimeni olikin standardeja suurempi ja, kun pamautin oven kiinni, niin koko kännykkä vääntyi poikki. Hieno alku päivälle. Lähdin hakemaan tytöt mukaan, ja lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä.

Helsinkiin päästyämme olikin parkkipaikan metsästämisen vuoro, hieman aikaa sai pyöriä, ja tuli melkein otettua linja-auton kanssa lähikontaktia, kun ajoimme molemmat samaan aikaan ahtaasta välistä. Lopulta löysimmekin tuurilla parkkipaikan, ja pääsimme HIHS:sään.

Olin tosiaan saanut tapahtumaan ilmaislipun jälleenmyyjältäni Raudikkoruunalta. (http://www.raudikkoruuna.fi/) Kävin viemässä jälleenmyyjälleni korujani varten myyntitasot, mitkä olin rakentanut hevosenkengistä ja laudoista. Lähdimmekin tyttöjen kanssa siinä sitten kiertämään messuosastoja.  Expon puolella oli kaikkea kivaa tarjolla, mutta juurikaan mitään ei mukaan tarttunut, sillä en mitään edes tarvinnut. Ostin Bonalle varasuitset, sillä tilasin kokeeksi hevosellesi.fi sivustolta uudet kuolaimet. Ostin samalla myös heijastimia Bonalle, nyt kun pimeät ovat tulleet. Rakastan maastoilla, eikä pimeä ole meitä Bonan kanssa ennenkään estänyt.

Montaa kouluratsastusohjelmaa emme kerinneet nähdä, mutta onneksi edes muutaman. Näimme mm. Henri Ruosteen ohjelman, ja pääsimmekin heti seisomaan yleisössä, kun kansallislaulu alkoi soimaan. Onneksi pääsimme nauttimaan hienoista esteratsukoista. Oli kyllä niin mahtavaa seuraa ja hyvä reissu, ettei hetkeen taas ole ollut niin rentoa. Ajoimme takaisin tullessamme Tampereen kautta, olisin halunnut poiketa Haraldissa (ravintola), mutta emme päässeet syömään, sillä meillä ei ollut pöytävarausta. Sääli, sillä olisin halunnut näyttää tytöille, kuinka kiva ravintola se on. Saimme automatkalla monta hienoa toteuttamisen arvoista ideaa.

Bona oli eilen Aimon käsittelyssä, ja Aimo totesi Bonan terveeksi. Oli kyllä todellinen helpotus, että nyt pääsemme treenaamaan jälleen. Bonalla on ollut ihanasti virtaa, ja olemmekin pieniä esteitä päässyt treenaamaan. Ihan, kuin eri hevonen on ollut treeneissä. Odotankin ensi viikkoa, kun pääsemme kokeilemaan taas jotain uutta. Siitäkin tulossa postaus. Myös tallin Halloween juhlat on ensi viikolla, ja meillä on Bonan kanssa ohjelmanumero luvassa, katsotaan saadaanko sekin videolle.Tässä loppuun vielä pieni video ensimmäisistä hypyistä Bonan saikun jälkeen:

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s