BOHENNA

Blogi elämästä

Jalkautuneena Niinisalossa

Jätä kommentti

4m1a7547-2

8.10.2016

Tänään aamulla pääsin viimeinkin takaisin Bonan selkään, saikku alkaa olla pikku hiljaa ohi. Vielä muutama päivä selästä kävelyä, ja sitten taas pikku hiljaa paluuta normaaliin liikuttamiseen. Huomenna olisi tarkoitus lähteä maastoon, jos vaikka saisin seuraa tallilta. Tunnin kävelylenkki olisi tarkoitus tehdä. Laitan Bonalle varmaankin länkän selkään, kun meidän vilttikin saapui postissa.

Huomenna pitäisi muistaa sovittaa yhdet kuolaimet, sillä olen tilaamassa Bonalle uusia kaksilla ohjilla käytettäviä kuolaimia. Bonalla ei olekkaan aiemmin vastaavia ollut. Aion ottaa ne ensin kuolainvuokrauspalvelun kautta kokeiluun. (www.hevosellesi.fi)

Tänään ratsastamisen jälkeen lähdin kuvaajaksi Niinisalon maastarireissulle. Olisin niin mielelläni lähtenyt Bonan kanssa, mutta ehkä taas ensi kerralla pääsemme mukaan. Oli kyllä ihan armottoman kylmä päivä, ja onneksi sainkin lisää vaatetta lainaksi, sillä olisin jäätynyt ytimiin saakka ilman niitä. Vieläkin on tajuttoman kylmä, vaikka pian pari tuntia olen lämpöpeiton alla lämmitellyt. Tajusin samalla, että talvi on tulossa, ja tarvitsen lisää lämpimiä ratsastusvaatteita, pitääkin tilata ainakin takki ja hanskoja. Nämä aion myös tilata hevosellesi.fi -sivustolta, sillä sinne on tulossa uutuutena samanlaiset ratsipökät, mitä minulla tällä hetkellä on, mutta talviversiona. Ei ikinä ole ollut niin istuvia ja mukavia housuja jalassa. Minulla on niistäkin tulossa erillinen postaus, samalla kun teen muutenkin ratsastusvaate-postauksen.

Muutama maanpinnantutkimusreissukin mahtui tänään maastareille, onneksi kaikki silti säilyivät ehjin nahoin. (Enkä ees tajunnut huutaa KAKKUa! ;D ) Turvaliivi ja kypärä on kyllä ihan ehdottomat suojavarusteet maastareilla. Onneksi jälleen hieno ilma suosi kuvaamista ja ratsastusta.

Oli hieman puhetta, josko osa meistä lähtisi uudelleen parin viikon päästä. Bonakin voisi lähteä vain muuten vain maastareille mukaan. Saisi kokemusta ja itseluottamusta lisää uusissa paikoissa olemiselle. Saamme ensi viikon lopulla jo alkaa ratsastamaan ihan normaaleja treenejä.

Taitaakin tämä ilta mennä selatessa lämpimiä ratsivaatteita. Huomenna olen astetta viisaampi, ja otankin paljon enemmän vaatetta päälle tallille. Varsinkin, kun olen menossa kävelymaastoon. Lämpimästi ensi kertaan.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s