BOHENNA

Blogi elämästä

Innostusta onnistumisista

Jätä kommentti

15.1.2017

Oli jälleen erilainen viikonloppu takana. Perjantaina olin kouluvalmennuksessa, ja Bona suoritti tehtäviä todella hienosti. Etenkin olin tyytyväinen joihinkin siirtymisiin. Valmennuksen jälkeen tulikin kiire, sillä piti hoitaa Bona ja varusteet ja olla vielä ennen yhdeksää kotona. Olimme tyttöjen kanssa sopineet kauneudenhoito illan meillä. Onneksi kerkesin hakemaan herkkuja ennen valmennusta, ja pääsinkin tallilta ajamaan suoraan kotiin. Nu Skin edustaja (joka sattui olemaan myös minun länkkävalmentajani) oli meillä esittelemässä tuotteitaan. Olin todella yllättynyt, kun laite mitä pääsimme testaamaan, todellakin toimi. Huomasin heti käsittelyn jälkeen, että ihohuokoset olivat pienemmät.

Tein heti tilauksen, mutta kyseisen laitteen tilaan vasta myöhemmin. Nyt tilauslomakkeeseeni raapustin meikkivoiteen, meikkipuuterin, kasvojenpuhdistusaineen sekä kosteuttavan kasvorasvan. Olimmekin yöllä kahteen saakka uusien tuotteiden kimpussa, ja testasimmekin kaikkea meikeistä puhdistustuotteisiin. Tuli myös paljon mielenkiintoista tietoa, mitä en muiden meikkisarjojen tuotteista ole tietänytkään.

Lauantaina olikin sitten aikainen herätys, kun olin ilmoittautunut seepiankuorivalu -kurssille. Olin perjantaina pakannut pajalta työkaluja ja satsin romuhopeaa mukaani. Sainkin paljon valettua lyhyessä ajassa, sillä minulla oli heti mielessäni ideat, mitä halusin toteuttaa. Kurssi olisi ollut kaksipäiväinen, mutta minulla alkoi tänään Talent -valmennus. En siis tänään kurssille päässyt. Tosiaan seepiansuomu on seepia-mustekalojen sisäinen tukiranka ja on pääasiassa aragoniitti-kalkkia. Seepiankuori on rakenteeltaan huokoinen, ja sitä onkin helppo kaivertaa. Seepiat käyttävät kaasulokerorakenteista suomuaan kelluvuutensa ja uintisyvyytensä säätelyyn. Huomenna onkin sitten tarkoitus viimeistellä ainakin osa valamistani koruista valmiiksi tuotteiksi.

Tänään tosiaan alkoi Talent meillä aikuisilla. Nuoremmilla alkoi Talent eilen. Meidät oli jaettu kahteen ryhmään. Minulla alkoi aamu esteillä kello kymmenen, ja samassa ryhmässä oli kolme muutakin ratsukkoa. Bona kyttäili aluksi ihan kaikkea ja tuntui hyvin hankalalta. Mutta mitä enemmän esteillä oli korkeutta, sitä enemmän se tuntui kuuntelevan apujani. Olin niin valtavan onnellinen ja tyytyväinen tammaani, kun hyppäsimme okserin, missä takapuomi oli 76 cm. Se olikin tähän mennessä suurin hyppäämämme este. Enää puuttuu 4 cm omasta tavoitteestani tälle kaudelle. Kyseessä oli kyllä yksittäinen este, mutta kauden lopussa olisi tavoitteena hypätä 80 cm sarjana.

4m1a0098-2

Estetunnin jälkeen olikin kiire laittaa Bona karsinaan ja hoitaa kuntoon. Laitoin B:lle fleeceloimen päälle, niin sai tyttöä hieman kuivaksi. Hain myös heinää, sillä jätin Bonan sisälle, kun iltapäivällä oli heti ruokailun ja teoriatunnin jälkeen vielä kouluvalmennus. Kun sain Bonan hoidettua, olikin heti ruokailun aika. Tänään oli tarjolla kanakeittoa, ja se maistui kyllä todella hyvältä treenin jälkeen. Lämmitti ihanasti, sillä pakkasta oli noin -14 astetta. Melkein tuli kylmä ohuissa ratsastushousuissa ja ratsastuskengissä.

Ruokailun jälkeen olikin teorian vuoro, kävimme nyt läpi meidän ratsukoiden kauden tavoitteita. Kävimme läpi myös, mistä haluamme pidettävän teorioita. Sitten olikin jälleen aika laittaa Bona kuntoon, ja hypätä selkään kouluvalmennusta varten. Pakkanen oli hieman laskenut, sillä enää ei varpaita palellut. Bona meni paljon odottamaani paremmin, sillä en ole kuin kerran aiemmin ratsastanut kaksi kertaa saman päivän aikana. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä treenipäivä. Huomenna Bonalla onkin kevyt päivä, ja ratsastan ilman satulaa hyvin kevyesti palautellen.

4m1a0110-2

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s