BOHENNA

Blogi elämästä

Talenttia ja tuumausta

Jätä kommentti

11.1.2017

20170108_133541

Viime viikonloppu oli ratsastuksellisesti erittäin mahtava. Olimme metsälenkillä hyvän tallikaverin kanssa, ja löysimmekin muutaman uuden reitin. Ei olisi voinut toivoa enää täydellisempää säätä, mitä meille sattui. Lunta oli ihanasti puiden oksilla, ja pakkasta oli -7 astetta, eikä tilsoista tietoakaan. Eikä kumminkaan yhtään liian kylmä, kun pääsimme välillä jopa laukkailemaan, kun pohja oli hyvä. Bona oli ihanan innoissaan, etenkin takaisin päin tullessa, B innostui kunnolla ravaamaan. Hassu vaikutti siltä, kun olisi yrittänyt kisata matkatoverin kanssa. Olen jotenkin niin fiiliksissä aina, kun pääsee maastoilemaan. Se on hevosellekin ihana mahtavaa vaihtelua maneesin kiertämisen sijasta. Olen Bonasta huomannut, että se on tarkempi jaloistaan estevalmennuksissa, kun olemme maastoilleet hankalakulkuisemmassa maastossa.

Perjantaina meillä onkin kouluvalmennus Bonan kanssa. Ja viikonloppuna alkaakin sitten Zilpalla Talent, mihin laitoin hakupaperit menemään. Aikuisille järjestetään tänä vuonna oma ryhmä. Eli kyseessä on tavoitteellista ratsastusta ja valmentautumista. Talent -ryhmä kokoontuu kerran kuussa, ja päivässä on yksi koulu- ja yksi estevalmennustunti sekä teoriaa. Odotan mielenkiinnolla ensimmäistä valmennuspäivää, kun meillä on Bonan kanssa tavoitteena tänä vuonna kilpailla enemmän, ja osallistua kisoihin myös ulkopuolisilla talleilla. Läpäisin viime viikonloppuna D-kisalupakokeenkin, ja pitäisi hommata vielä kvaaleja. Mutta sitä ennen tällä luvalla pääsen kilpailemaan myös kaikissa 1-tason kisoissa.

20170108_133524

Olenkin tässä suunnitellut minulle ja Bonalle omaa ”valmennustakkia”. Eli Bonalla olisi oma pieni huopansa, missä olisi meille yhteinen brodeeraus. Minulle taas tulisi takkiin isolla sama brodeeraus. Bonalle hommasinkin jo sopivan loimen, mihin voisin brodeerauksen teettää. Pitäisi itselle hommata uusi takki, sillä lempitakistani meni rikki takin alahelman kiristysmekanismi. Lisäksi pitää tilata uudet ratsastushousut, kun minun lempihousuista on alkanut irtoamaan huolella grippejä. Tilaan varmaan silti samanlaiset tilalle, koska ei ole ikinäkään ollut mitään niin mukavia housuja.

Huominen valokuvausreissukin peruuntui, kun koko päiväksi luvattiin lumisadetta. Harmi sinänsä, kun olisi ollut täysikuu. Mutta varmaan ensi viikolla pääsemme ystävän kanssa kuvailemaan ihan urakalla, niin voin jälleen tehä kuvapostauksen. Muutenkin tulee kuvattua enemmän, kun ilmat lämpenee.

Tämä olikin tälläinen lyhyt postaus tällä kertaa, eikä kuviakaan juuri ollut. Ensi viikolla siis kuvapostausta luvassa, ja voisin tehdä myös työpäivästänikin postauksen lähiaikoina, esim. työpäiväni kuvin kerrottuna.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s