BOHENNA

Blogi elämästä

Kamera käy

Jätä kommentti

21.1.2017

Tänään olin hautajaisissa Raumalla koko aamun. Raumalla ollessani kengittäjäni ilmoitti, että on tänään tulossa kengittämään Bonan. Tyttö sai uudet nastarenkaat taas alleen. Hienosti meni aikataulullisesti, että Bona oli kengitettynä 20 minuuttia ennen Jari Sneckin valmennusta, ja pääsinkin heti testaamaan uusia kenkiä.

Ostin tosiaan Canonin pienen videokameran, ja kuvasin sillä pienen videonkin jo tästä päivästä. Sain onneksi kuvaajan myös valmennukseen, ja sainkin sieltä paljon hyvää materiaalia, ja pääsen niistä seuraamaan paremmin jatkossa meidän edistystä ratsukkona. Tänään olin aivan onneni kukkuloilla, kun pääsimme taas omaan ennätykseemme. Nyt hyppäsimme 80 cm okserin, joka onkin tämän kauden tavoitteeni päästä ratana.

Tässä alla pieni video tästä päivästä, ja todisteena myös meidän eka 80 cm. Ihan voittaja fiilis kyllä, kun ajoin valmennuksesta kotiin. Bonakin sai muutaman herkkuleivänkäntyn kiitoksena hyvästä työstä. Pitääkin ottaa kamera useammin tallille mukaan, sillä on kiva itsekin seurata ihan videolta omaa tekemistään. Jotenkin on itsellä aivan erilainen mielikuva, miltä näyttää teknisesti. Video on siitä hyvä, että se näyttää karun totuuden, ja voi puida omaa tekemistään. Mutta tässä video, olkaa hyvä:

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s