BOHENNA

Blogi elämästä

My Day, normi päivä

Jätä kommentti

25.1.2017

Kuvasin maanantaina My Day -videota, ja sainkin nyt juuri sen vasta muokattua koneelle. Se on tällä hetkellä juuri latautumassa, mutta liitän sen tämän lyhyen postauksen loppuun. Eli kyseessä on video minun normaalista päivästä. On pätkiä pajalta sekä tallilta. Tällä kertaa ei ollut valmennusta, vaan me suoritimme Bonan kanssa koulukiemuroita maneesissa ilman satulaa. Itse ratsastuksesta en saanut videota, sillä ei ollut ketään kuvaajaa. Kävimme läpi kaikki askellajit, sekä teimme venyttäviä tehtäviä.

Bona onkin laihtunut niin paljon, että uusi  satulamme alkaa olemaan pian liian iso. Kävin tänään Riding Sportista hakemassa sovitukseen kaksi erityyppistä satulan korottajaa. Huomenna pääsen sovittamaan niitä, vaikka ensin pitikin huomenna lähteä kuvaamaan. Pidän huomenna vapaapäivän töistä, jotta voin tehdä koko viime vuoden kirjanpidon valmiiksi. Olenkin varautunut kahdella Battery tölkillä. ( Ja jos Battery haluaa alkaa sponsoroimaan minua, niin jesh…)

FBjzQEDsMi1d_Mru21iMQs7tGwub3jRlJpHOX6aBQHk,az3tnk99lhZM2WpSOZF2q5j-jY7KwykZo-wI2Hi2nR4,3W7WxZida_qUAPZM5G5owSEb0TEjZaGv2LNR4LNnF6A

Tosiaan huomenna meidän piti lähteä ystävän kanssa kuvaamaan maisemakuvia, mutta se sitten peruuntui. Voi olla, että jos saan kirjanpidon tehtyä ihmistenajoissa valmiiksi, niin voisin käydä muutaman räpsäisyn kuvaamassa ennen tallille menoa. Huomenna voisimme Bonan kanssa hieman verrytellä puomien kanssa, sillä meillä on lauantaina jälleen estevalmennus. Olisi tosiaan tarvoitteena osallistua heinäkuussa kenttäkisoihin (toki vain miniharrasteluokkaan) Lavialla. Tämä siis, mikäli saan kuskin järjestettyä, sekä kaikki muut järjestelyt. Harmi, että tänä vuonna siinä on kolme osiota, kun viime vuonna kuulemma pelkkä kenttäkoe. Tänä vuonna on mukana lisäksi koulukoe ja normi esteet.

Polvi on alkanut taas pitkästä aikaa vihlomaan. Ja myös muutama kuukausi sitten loukkaamani olkapää vaivaa aina silloin tällöin. Veikkaan, että ilmatkin tekee osittain kipeeksi, mutta myös töissä jatkuva rasitus. Sainkin eilen sairaalasta täytettäväksi lomakkeet, että miten aikani teholla olon jälkeen on sujunut. Siitäkin on nyt jo yli vuosi aikaa. Polvi on yhä turpea, ja etenkin iltaisin se on paisuksissa (samoin kun koko muu jalka).

Tuntuu, että tallilla on nyt kaikilla menossa jonkinlainen laihis tai kuntokuuri. Itsekin olen miettinyt, että salilla voisi taas alkaa käymään. Valitettavasti kellossani on vain 24 tuntia, enkä halua yhdestäkään ratsastuskerrasta alkaa tinkimään.  Jos sitä vaikka saisi silloin tällöin itsestä irti sen verran, että lähtisi iltaisin vielä tekemään pienen lenkin edes. Lenkkeilykin olisi niin paljon kivempaa kaverin kanssa. Mutta näihin tunnelmiin päätän tämän postauksen, ja tässä siis vielä My Day video:

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s