BOHENNA

Blogi elämästä

My Day viiiiideo ja lyhyttä postausta

Jätä kommentti

31.3.2017

Tänään on perjantai ilta, tai no lähenee jo puolta yötä.  Huomenna onkin taas aikainen herätys, koska huomenna on Talent-valmennus. Minulla alkaa valmennus kello 10 estetreenillä, ja heti siihen perään kello 11 alkaa kouluvalmennus. Sen jälkeen onkin onneksi tunti aikaa hoitaa Bona ja pestä varusteet. Sitten onkin sopan aika, ja heti sen jälkeen on luento. Haen aamulla myös tiimikaverini mukaan, ja ehkä saan huomiselta myös hieman videota.

Tänään olin ajatellut mennä ratsastamaan Bonaa ihan selästä, mutta hyödynsin täysin tyhjän maneesin ja tein maastakäsittelyä Bonan kanssa. Bona oli hyvinkin kuuliainen, ja työskenteli mielellään hieman kevyemmin. Huomenna onkin sitten kaksi valmennusta, niin oli kiva tehdä hieman aivojumppaakin välillä.

20170331_195557

Olin unohtanut laittaa Bonan ruoat turpoamaan, mutta onneksi ne turposivat todella nopeasti. Sillä aikaa, kun huolsin varusteet kuntoon, niin ruoat olikin jo turvonnut. Olinkin tänään harvinaisen nopeasti valmiina. Pääsin jo yhdeksän jälkeen lähtemään ajamaan tallilta kotiin. Sitten olikin operaatio videokameran tyhjennys, ja videon editointi. Ajattelin kokeilla uutta musiikinhakuohjelmaa, josta saa ottaa ilmasiks käyttöön biisejä youtube-videoihin. Mutta tuohon alle laitan aikaansaannokseni 😀

Thö viideo:

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s