BOHENNA

Blogi elämästä

Iltatallia pimeässä

Jätä kommentti

9.2.2016

Eilen illalla kävimme jälleen Jaakon kanssa puhdistamassa Bonan tarhan. Nyt oli onneksi lumet sulaneet, niin oli helpompi löytää kaikki ilman suurempaa metsästämistä. Myös jäät ovat alkaneet pikku hiljaa sulamaan, ja näillä lämmöillä ei loppuviikosta ole niitäkään varmaan enää jäljellä, joten kevättä kohti mennään.

Viime perjantaina oli polven mri-kuva sekä keuhkokuva. 17.pv ortopedi ne vasta tulkkaa minulle, eli siihen asti ei voi kuin odottaa. Jospa silloin tulisi selvyys siihen, mitä sieltä polvesta oikein onkaan rikki, ja kauanko menee paranemiseen. Tänään on viimeinen päivä antibioottikuuristakin, mutta toivotaan nyt, että itse tulehdus olisi jo poissa. Sen näkee parin päivän päästä, mihin suuntaan polvi reagoi.

IMG_2934

Laitoin eilen hepoille iltapuurot turpoamaan, kun saavuimme tallille. Bonalla puuro koostuu tällä hetkellä greenlinestä, pellavasta, kivennäisestä, sinkistä ja valkosipulista. Eli pieni annos aina iltaisin. Ja tietenkin heinää ja porkkanoita. Tarkoitus oli kuvata ulkonakin, mutta oli niin piemeää jo seitsemän aikoihin, että ihan turhaan olisin yrittänyt mitään räpsiä. Jospa perjantaina saisi parempia kuvia, kun on aamutallivuoro. Onneksi ystävä lupasi tulla auttamaan, sillä itsenäisesti se ei tämän jalan kanssa vielä luonnistu.

Kauheasti olisi postausideoita, kunhan vain pääsisin noista kepakoista eroon, niin pääsisi niitä toteuttamaankin. Bonallekin on luvassa keväällä ihan uudenlaista treeniä, sillä innostuin osallistumaan eilen myös ohjasajo- ja valjastuskurssille. Se alkaa jo viikon päästä, mutta alkaa teoriaosuudella, niin pärjään kyllä siellä jalkani kanssa. Saa Bonallekin kehitettyä monipuolisempaa tekemistä. Kurssilla oli vielä tilaa jonkin verran, toivottavasti osallistujamäärä riittää kurssin järjestämiseen.

Illalla innostuin vielä laittamaan kotona leipiä kuivumaan, kun oli kertynyt niin paljon ylimääräisiä taas, etteivät mene vanhaksi. Bona on varmasti innoissaan, kun pääsee näihin käsiksi. Ostin shoppailujeni yhteydessä uusia heppanameja, jotka eivät yhtään kyllä maistuneet Bonalle. Olin ihan ihmeissäni, sillä ilme oli niitä imeskellessä sellainen, että aikoo juuri sylkeä ne takaisin minun kouraani. Olivat vielä omenanmakuisia, mikä on ehdottomasti B:n lempparia.

Tosiaan sairaslomalla on aikaa shoppailla (mikä ei todellakaan ole hyvä juttu rahanmenon kannalta). Tuli tilattua Viljarista selkäännousujakkara, tuollainen kokoontaitettava malli. Kauhean kätevän oloinen kyllä on ja menee pieneen tilaan. Lisäksi kesää ajatellen lasit joustavalla kuminauhalla, jos vaikka innostuisi käyttämään. Ja lisäksi tilasin myös apuohjat sekä uudet ratsastushousut, kun olivat niin hyvässä alennuksessa. Osa noista oli Hööksistä, kuten juurikin nuo housut. En ole päässyt vielä sovittamaan niitä polven turpeuden takia. Kivalta kyllä vaikuttivat, oli kokopaikkaiset ja lisäksi grippipaikat.

Perjantaista saakin hyvää materiaalia seuraavaan postaukseen, eli luvassa on aamutallipostaus (viimeinkin). Pitääkin muistaa ladata kameranakku valmiiksi, ettei jää siitä postaus kiinni. (Ja kuvata viimeinkin se uusi kypärä, minkä olen ihan täysin unohtanut.) Hieman kutkuttelisi ostaa parempi putki järkkäriin, mutta kaikki hyvät ovat niin kovissa hinnoissa, etten ole vielä retkahtanut. Ehkä vielä jonain synkkänä ja toivottomana päivänä sekin tulee ostettua.

 

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s