BOHENNA

Blogi elämästä

Shoppailua ja valokuvausta

Jätä kommentti

20.2.2016

IMG_3816

Aamulla olin jo lähdössä tallille, kun päätinkin käydä ensin Huittisissa Viljarissa ostoksilla, kun siellä oli hyviä tarjouksia Facebookin mainoksessa. Olinkin heti jo kymmenen jälkeen paikalla. Kysyin myyjältä luvan kuvaamiseen, ja aloin räpsiä kuvia samalla, kun etsin tuotteita, mitä lähdin ostamaan. Ensimmäisenä listalla oli Bonalle uusi 100 gramman täytteellä oleva fullneck ulkotoppaloimi, mutta kaikki Bonan koot olivat loppuneet. (Bona käyttää siis kokoa 145.) Sitten oli vuorossa puoleen hintaan alennuksessa olleet QHP:n valkoiset ratsastushousut. Niistäkään ei ollut enää kokoja, joten ostin toiset QHP:n kokopaikkaiset valkoiset housut, jotka nekin olivat onneksi 20 prosentin alennuksella. (Kuten kaikki muutkin ratsastushousut sattuivat olemaan nyt alennuksessa.) Myös alennuksessa olleet polvituet olivat loppuneet, joten ostinkin sitten BOT:in normaalihintaisen polvituen. (Oikein mukava on jalassa. Laitoin sen heti, kun pääsin kotiin.)

IMG_3656

Kingslandilta oli tullut aivan ihania uutuuksia. Varmaan joudun tilaamaan ainakin yhden paidan vielä nettikaupan kautta. Mielettömän ihania satulahuopiakin oli hyvällä alennuksella, mutta en antanut itselleni lupaa ostaa (sillä olen hamsteronut niitä ihan huoletta jo vinon pinon).

 

IMG_3643

Housujen ja polvituen lisäksi mukaan tarttui myös aivan ihana avaimenperä, jota voi käyttää myös ostoskärrypolettina. (Vaikka siihen käyttöön en sitä kyllä malta laittaa.) Kun olin ottanut kuvia blogia varten, ja maksanut ostokseni, lähdin ajamaan kohti Poria. Ajoin suoraan tallille.

IMG_3636

Tallille päästyäni menin moikkaamaan ulos Aulia, joka olikin juuri siivoamassa Pihlan tarhaa. Hain sisältä talikon ja aloin tekemään samoin Bonan tarhalle. Aika nopeasti sain tarhan siivottua, kun Bona oli sopivasti pommittanut kaikki lähietäisyydelle toisistaan, niin oli helppo vain lapata kärryyn.

Kun tarha oli siivottu, hain Pololle iltaheinät (muilla siis oli jo valmiina), ja laitoin iltaruoat kaikille kolmelle valmiiksi kuivana. Bonalle aloin kokeilemaan tammojen kiimahäiriöihin tarkoitettua yrttiseosta, nyt on vasta kolmas päivä menossa. Tuskin siitä haittaakaan on, ja sen toimivuus olisi vain plussaa.

IMG_3695

Pilpoin porkkanat samalla valmiiksi, kun odottelin, että Auli tulisi maastosta. Kun hän tuli ja sai Pihlan hoidettua, otin Bonan sisälle ja harjasin sen kunnolla kaviosta turvan päähän. Ensin oli ihme sättäämistä, mutta rauhottui todella nopeasti, ja ensimmäistä kertaa seisoi koko ajan paikallaan, kun harjasin sen. Taisi oikein nauttia, kun veti kaulaa pitkäksi ja silmiä kiinni (etenkin, kun harjasin sitä mahan alta). Jopa loimenlaiton ajan seisoi paikallaan, eikä edes luimistellut.

Kun Bona oli puunattu, vein sen takaisin tarhaan, ja annoin hepoille porkkanat. Putsasin pesupaikan, ja vein varusteet paikoilleen. Sitten oli jälleen putkien testaamisen vuoro. Minulla on lainassa iso pitkänmatkan putki, jota testailin. Se sopii paremmin kyllä maisemakuvaukseen, sillä jouduin kävelemään hyvin kauas kuvattavasta kohteesta. Pitääkin joku päivä käydä jossain merenrannalla testaamassa se uudelleen, sillä uskoisin, että sellaiseen kuvaukseen se olisi passeli.

Kuvasin myös uudella lempiputkellani. Aika paljon tuli otettua kuvia. Vitsit, kun saisi jostain testiin Canonin 7D Mark 2 -rungon, niin näkisi, onko se niin hyvä miltä se paperilla kuulostaa. Mutta nyt onkin aika nauttia lauantai illasta ja heittää sohvalle levyksi jalkaa leputtamaan.

IMG_3838

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s