BOHENNA

Blogi elämästä

Etenee

Jätä kommentti

23.3.2016

Viime viikolla oli harvinaisen hyviä päiviä Bonan kanssa. Ollaan edistytty kyllä aika lailla maastakäsittelyssä. Tänään varsinkin oli ihana hetki, kun B seisoi täysin rauhassa KIINNI SIDOTTUNA (!!!!) pesupaikalla. Olin ihan fiiliksissä. Ja siitä, kun menin kentälle tekemään harjoitteita, niin aina vaan parani. Oli todella paha tilsa-keli, ja minulla olikin kaviokoukku mukana. Bona oli riimussa ja siinä taluttelin sitä, ja käskin seisomaan paikallaan, kun kentällä laskin riimunarun B:n niskaan roikkumaan, jotta sain jalat puhdistettua. Ja niin hienosti se seisoi joka puhdistuksen ajan paikallaan, ja itse nosti jalkansa minulle.

BONA

Kun olimme harjoitelleet kentällä, tulin vielä sisältä hakemaan hevosille pilkkomani porkkanat. Bona ei edes yrittänyt hamuilla niitä vaikka B oli toisessa kädessä ja porkkanaämpäri toisessa. Oli jotenkin ihana tunne. Siitä vein B:n tarhaan ja jaoin porkkanat hepoille. Ja annoin lisäksi B:lle heinää. Eikä edes yrittänyt luimuilla, vaikka seisoin ihan heinien vieressä. (Yleensä se näyttää todella hapanta naamaa.) JESH!

Päivällä otin kuvia pajalla tekemistäni töistä. Itse töidenteosta ei kauheasti tullut mitään, yhtä sormusta sain hieman tehtyä. Huomenna onkin ihana reissu Treelle rakkaan ystävän kanssa <3. Kameran akku onkin nyt latauksessa, jos vaikka innostuisin kuvailemaan siellä. Menemme testaamaan vietnamilaisen ravintolankin. En olekkaan ennen syönyt sellaista.

4M1A38494M1A3870

Tallilla tuli tänään otettua enemminkin taidekuvia. Kerkesi tulla pimeä, kun B:n kanssa treenailtiin. Perjantaina olisi tarkoitus kokeilla hypätä satulaan. En olekkaan tammikuun tippumisen jälkeen vielä päässyt jalkaa testaamaan. Toivottavasti ei ole tilsakelit silloin. Mutta tälläinen pikapostaus tähän väliin. Lisää kuulumisia viimeistään perjantaina. Silloin minulla on aamutallivuorokin.

 

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s