BOHENNA

Blogi elämästä

Hevostelua messuilla

2 kommenttia

3.4.2016

Eilen oltiin hyvällä porukalla käymässä Tampereella hevoset-messuilla. Oli kyllä oikein mahtava päivä. Lähdimme kolmen hengen seurueessa bussikuljetuksella linja-autoasemalta. Päästyämme perille meitä odotti kaksi hallillista pelkkää hevostelua. Otin kameran esille heti sisälle päästyämme. En tajunnutkaan räpsineeni niin paljon kuvia, lähemmäs tuhannen kuvaa. Tämä aamu onkin mennyt karsiessa kuvia.

Kiersimme ensimmäisen hallin, ja ostoksia kertyikin ystävilleni melkolailla. Itse en juurikaan mitään löytänyt. (Tai johtui kyllä myös siitä, etten juurikaan mitään tarvinnut.) Löysin Bonalle gramaanit, itselleni sukat ja hupparin. Ja siinä ne sitten kaikki minun ostokseni olivatkin. Yksi satula siellä jäi kyllä mietityttämään, se oli todella ihana istua.

4M1A4719

Ensimmäisen hallin jälkeen maha alkoikin jo huomautella nälästä, ja menimmekin hakemaan hieman hiukopalaa. Jonot olivat kyllä melkoiset ja jouduimme odottamaan ruokia melko kauan. Siitä lähdimme kiertämään toista hallia, missä oli huomattavasti vähemmän nähtävää. Siellä oli kyllä myös hevosia, mutta suurin osa karsinoista oli peitetty huovilla, ettei päässyt näkemään mitään.

4M1A5106

Palasimmekin isompaan halliin ja jäimme katsomaan näytöksiä isolle areenalle. Loppu aika menikin kauhean nopeasti, kunnes olikin jo aika palata takaisin bussiin. Oli kyllä ihan mielettömän hauska reissu hyvällä porukalla. (<3)

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

2 thoughts on “Hevostelua messuilla

  1. Tuli kyllä niin upeita kuvia! 🙂 Hienoja suokkeja paljon ❤

    Sä voisit kyllä tehdä joskus postauksen vaikka sun ratsastusvaatteista.

    Tää blogi onkin muuten kätevä, kun täällä kommentointi ei vaadi kirjautumista.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s