BOHENNA

Blogi elämästä

Kotiutunut

Jätä kommentti

8.4.2016

Bona on kyllä kotiutunut ihan mahtavan hyvin uuteen kotiinsa. Maanantaina hän pääsi omaan laumaansa tarhaamaan, ja kaikki sujui oikein hyvin. (Ihanasti oli kaikille laitettu suojat jalkoihin.) Minulla oli maanantaina vielä illalla yksityistunti, ja tällä hetkellä itse treenaan tasapainoni takaisin saamista. Se on kadonnut jonnekin kolmen kuukauden tauon aikana. Kyllä se vielä luontevaksi muuttuu. Ihana tunne siitä, että ratsastus on taas kivaa. Bona meni erittäin hienosti, ja hyvin reippaasti. Siitä kuoriutuu vielä ihan super-polle.

Bona asustaa tällä hetkellä ulkokarsinassa, ja hänellä on seuranaan ruuna seinänaapurina. Kuukauden päästä muutamme sisätallin puolelle, kun sieltä vapautuu karsinapaikka. On kivempi laittaa polle kuntoon sateisina päivinä, eikä tarvitse jättää varusteita pihalle. Sateisina päivinä on kyllä mahtavaa, että pihassa on maneesi, missä voi käydä ratsastamassa.

 

Eilen torstaina kävin juoksuttamassa Bonan. Tai oikeastaan päästin sen aidatulle kentälle vapaasti juoksemaan, ja oi, mikä huima vauhti hänellä olikaan. En ole ikinä nähnyt Bonan juoksevan niin kovaa. Ja kovan treenin jälkeen, kun heppa oli juossut itsensä hikeen, me kävimme pesupaikalla suihkussa. Hienosti tyttö seisoi rauhallisena paikallaan. ❤

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s