BOHENNA

Blogi elämästä

Edistystä ja iloa ratsailla sekä arvonta

Jätä kommentti

 

17.4.2016

Viime viikonloppu menikin vauhdilla, kun olin koko viikonlopun Kurikassa kaivertamassa. Muutenkin on nyt kauheesti tullut lisää tilaustöita ja uusia asiakkaita. Olen saanut myös messuille ja markkinoille aikaan paljon uutta mallistoa. Eilen alkoi Hyvät Kaupat -ohjelma, jossa olen itsekin mukana. (En kyllä ole varma, missä niistä jaksoista, mutta kannattaa kaikki katsoa 😉 ) Minut tunnistaa helposti kepeistä, sillä olin kuvausten aikaan juuri päässyt sairaalasta pois. (Itseasiassa vielä edellisenä iltana, kun lupauduin lähettämään lääkäreille terveisiä kuvauksissa.)

Pajalla olen hyvinkin ahkerasti kuvaillut, mutta tallille en ole kerinnyt kameraa ottamaan, sillä kaikki aika on mennyt täysin ratsastamisessa ja varusteiden huollossa. Torstaina minulla oli kokeilussa uusi koulupenkki: Prestige Appaloosa Hippos Dressage (aivan mielettömän ihana istua). Pääsimme myyjänkin kanssa yhteisymmärrykseen perjantaina hinnasta, joten nyt kelpaa taas körötellä.

Bonan kanssa on sujunut niin loistavasti, että varmaan aina hehkun tallilla. Ollaan päästy valmentautumaan sekä tunneille muiden hevosten joukkoon. Ensi viikko hieman jännittää, sillä aloitamme Bonan kanssa estetyöskentelyn. Se on aina niin innoissaan esteistä. Onneksi meillä on hyvä opettaja. ❤

Olimme tiistaina ensimmäistä kertaa muiden mukana tunnilla. Bona työskenteli itsensä hikeen, ja pääsi suihkuun heti tunnin jälkeen. Olimme myös torstaina muiden mukana tunnilla. Se ei ole moksiskaan muista polleista. Myöskään pesupaikalla suihkussa käyminen ei ole enää juttu eikä mikään. Ihan rauhassa seisoo ja odottaa, että tulee puhdasta, ja saan hänet kuivattua. (Tietenkin aina puhtaana on hyvä mennä piehtaroimaan.)

Eilen lauantaina oli Bonalla kesäkengitys. Kovin rauhassa tyttö seisoi paikallaan koko kengityksen ajan. Siinä sitten oli juttua erään tallilaisen kanssa, että voisimme mennä maastoja katsomaan yhdessä ratsain, niinpä sitten lähdimmekin tallitöiden jälkeen. Oli kyllä ihan mielettömän hauskaa, nyt on paikat kipeenä, kun sain pidätellä olan takaa Bonan menohaluja. 😀 …tilasinkin eilen illalla Olympia-kuolaimet, sillä alkoi kolmipalojen kanssa olla hieman jännää paikoittain. Etenkin, kun Bonalla laukan seassa oli paikoittain ilopukkeja. Bonakin teki kovasti töitä, ja sai koko heppa hien pintaan.

Tänään kävimme Jaakon kanssa tallilla, ja kun minä hieman treenasin Bonan kanssa Jaakko auttoi ottamaan kuvia. Bona sai hieman irrotella lihaksiaan eilisen jäljiltä, sillä päästin sen kentälle juoksemaan ja hyppäämään. Kylläpä B taas innostuikin juoksemaan, oli ihana nähdä se niin rentona.

4M1A6193

Päätinkin tänään järjestää myös pienen arvonnan, jossa palkintona ovat nämä minikoristesuitset. Arvonnan suoritan tasan viikon kuluttua eli sunnutaihin 24.4.2016 kello 18 saakka aikaa osallistua. Kysymys kuuluukin, että mistä haluaisit, että tekisin blogipostauksen?

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s