BOHENNA

Blogi elämästä

Semi-suuria-suunnitelmia

Jätä kommentti

23.4.2016

Ihan mahtava päivä takana tallilla. Kävin aamulla vanhalla tallilla tekemässä lupaamani aamutallivuoron. (Huomenna pitäisi myös mennä heiluttamaan aamulla talikkoa.) Sieltä ajoin suoraan Riding Sporttiin katsomaan, että olisiko siellä Bonan selälle sopivaa estesatulaa (no eipä löytynyt, kuten ei myöskään Ratsastusvaruste Nurmesta, kun eilen kävin). Bonalla on hyvinkin hankalan mallinen selkä. RS:ssä oli kyllä mynnissä yksi aivan ihana kisatakki, joka istui vieläpä minulle kauhean hyvin. Olen siis luvannut osallistua seuraaviin 1.tason estekilpailuihin Zilpalla Bonan kanssa (puomiluokkaan aluksi kokeilemaan, että mitä B ajattelee kilpailutilanteesta). Laitoin jopa kilpailulupahakemuksen menemään, sekä Bonan rekisteröinnin Suomeen. Että pikku hiljaa alkaa olla osa asioista järjestyksessä.

Oli muutama päivä sitten ensimmäinen estevalmennus Bonan kanssa, ja ne menivät niin hyvin, että tein itselleni lupauksen kilpailuihin osallistumisesta. Ja eilinen ensimmäinen irtohypytys vielä antoi lisää uskoa. Saimme jopa kehuja irtohypytyksessä Bonan tekniikasta. Minun niin piti kuvata se hypytys, mutta siinä innossa unohtui täysin. (Ja kellokin oli siinä 23 jälkeen illalla, ettei aivotkaan kyllä kunnolla pelittäny enää.) Jari Sneck oli pitämässä hypytystä, olimme ainoa ratsukko paikalla.

Tänään oli Zilpalla estekisat, ja olin taas kärppänä kameran kanssa paikalla, kuvasin ensimmäiset 3 luokkaa, ja siirryin siitä oman hevosen pariin. Menimme ulkokentällä aika perustreenin. Treenin jälkeen vein Bonan takaisin tarhaan, ja siellähän se innostui heti piehtaroimaan. Jotenkin aina kuvatessa minulta lähtee hanskat lapasesta, ja kotiin päästyäni on aina lähemmäs tuhannen kuvaa läpikäytävänä.

4M1A67204M1A67214M1A67234M1A67254M1A67364M1A67404M1A6741

Varasinkin heti kotoa ensi viikoksi taas estetunnin Titalta. Ihan mahtava fiilis on ollut aina tuntien jälkeen, kun asiat palautuvat mieleen ja loksahtavat paikoilleen. Jospa vaikka saisin asennettua uuteen kypärääni taas GoPro:n kiinni, niin voisin jälleen jonkun videopostauksen tehdä.

Tänään illalla tulee jälleen Hyvät Kaupat -ohjelma. Taas innolla jännitän, että esiinnynkö tämän illan jaksossa. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä viikko takana ratsastukselisesti. Ensi viikolla olisi tarkoitus jälleen eksyä ihan tuntilaistenkin joukkoon taas. Ja jos maastoonkin taas pääsisi, kun uudet jarrutkin (kuolaimet) saapuivat viimein postin mukana.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s