BOHENNA

Blogi elämästä

Luonnollisesti

Jätä kommentti

4M1A1843 (2)

11.6.2016

Eilen oli Jari Sneckin estevalmennus vielä myöhään illalla Bonan kanssa. Olin ensimmäistä kertaa hänen valmennettavanaan niin, että olin itse Bonan selässä. Hän onkin kerran käynyt irtohypyttämässä Bonaa. Hieman taas jännitti ennen valkkua, ja puinkin taas ylleni turvaliivin (laitan sen ihan joka estevalmennukseen). Harmitti todella, kun ostamani uudet hanskat kestivät vain kaksi ratsastuskertaa, ja niistä irtosi kaikki grippipinnat. Ostin ne Hankkijalta, ja olin niitä ihaillut aiemmin jo Tampereen Hevosmessuilla. Eli vanhat hanskat takaisin kätösiin, ja selkään.

Alkuverkkojen jälkeen persaus penkkiin ja menoksi. Ensin harjoittelimme yhtä matalaa puomikasaa kaarelta tullen ensin ravissa, mutta Bona tarjosi laukkaa koko ajan jo ennen estettä, niin lähestyimmekin jatkossa laukassa. Sen jälkeen harjoittelimme kolmen puomikasan sarjaa kaarelta tullen. Sekin alkoi sujua paremmin, kun annoin Bonan laukata kovemmin. Ja sitten kahden esteen sarjaa, josta viimeisellä kierroksella taaimmainen pystyeste nostettiin noin puoleen metriin, joka oli korkein ikinä hyppäämäni este. Sarjan ensimmäisen esteen jälkeen kävi jo mielessä, että käännän Bonan pois sarjalta, kun oli viisi askelta toiselle esteelle. Mutta sitten rohkaisin itseni, ja jatkoin kohti toista estettä. Ja Bona hoiti meidät hienosti yli, ja ei edes tuntunut korkealta. Tämä kyllä antoi hieman taas luottoa itseeni, ja olin erittäin ylpeä Bonasta. Hän on kyllä ihanan innostunut esteistä. Bona saikin iltapalaksi herkkuaterian hyvästä työstä kiitoksena.

4M1A1703 (2)4M1A1713 (2)

Eilinen aamu ja päivä sitten menikin sitten Satakuntaa kiertäessä, ja luontoa kuvatessa yhtä tulevaa projektia varten. Suhteellisen vähän tuli silti otettua kuvia, mutta useaan kuvaan olin silti tyytyväinen, mikä on hyvin harvinaista minulle. Yleensä olen tyytyväinen noin viiteen prosenttiin, jos niinkään paljoon.

4M1A1773 (2)

Tänään sitten olikin HEVOSruukki Leineperissä ensimmäistä kertaa, ja olin siellä esittelemässä tuotteitani. Oli oikein ihania ihmisiä paikalla, ja tutustuinkin yhteen uuteen jälleenmyyjään; Raudikko Ruuna Tmi:n. Hänelle meni kengitysnauloista tekemääni korusarjaa jälleenmyyntiin.

4M1A1796 (2)

Tänään loppupäivä menikin paperihommissa, tietokoneella kuvia muokatessa ja uusia kengitysnaulakoruja tekiessä. Ensi viikonloppuna olen suunnitellut kirpputoritapahtuman Zilpan tallille, niin pitäisi siitä alkaa tekemään facebook-sivuja. Tarkoituksena olisi saada sinne myös ponitalutusta, sekä makkaranpaistoa. Siellä on esillä myös korujani, sekä mahdollisesti myös hevosille rehuja.

4M1A1743 (2)

Mutta huomenna taas tallille. Tarkoitus olisi taas koulua mennä vääntämään. Ensi viikolla pitäisi taas juoksuttaa Bonaa ihan vain vaihtelun vuoksi. Ja jos sitä vaikka kerkeisi myös maastoon jonain päivänä. Jännittävä viikko tulossa, sillä perjantaina pitäisi selvitä myös pajan kotalo: puretaanko talo vai ei.

4M1A1738 (2)

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s