BOHENNA

Blogi elämästä

Jännitystä ilmassa

Jätä kommentti

16.6.2016

Tänään minulla oli tallivapaa, mutta huomenna saa juosta sitten senkin edestä. Olikin ihana hieman rentoutua ravintolassa töiden jälkeen. Olen tulevana lauantaina järjestämässä Ratsastuskoulu Zilpalla Hevostapahtumaa. Sinne saa tulla myymään omia turhiksi käyneitä hevosvarusteitaan ja -vaatteitaan heppakirpparille. Lisäksi olen esittelemässä siellä korujani, siellä on esittelyä rehuista, ilmaista ponitalutusta sekä nuotio (jossa voi grillata makkaraa). Esittelen korujen yhteydessä myös hevosvalokuviani. Jos tosiaan tulee myymään kirpparille, niin kannattaa ottaa omia pöytiä tai muita mukaan. Tapahtuma kestää 12:00-15:00, kannattaa tulla poikkeamaan säästä huolimatta. (Minun tuurilla on luvattu sadetta koko päiväksi, kun kerrankin yritän kivaa tapahtumaa järjestää.) Jos vaikka saisin kirpparipöydille raivattua maneesin sisältä vähän tilaa, niin ettei tarvitsisi sateessa seistä. Samalle päivälle on myös valmennuksia maneesissa. Mutta paras olisi, jos pihalla pystyisi tuon ajan olemaan.

4M1A1969 (2)4M1A1988 (2)

Tiistaina Bonalla oli taas kengitys ja tuli solkenaan ravattua tallin ja laitumen väliä. Kävin myös kuvaamassa tammoja, ja ainakin Bellalla tuntui olevan hymy herkässä. Olen tässä odottanut huomista, kuin kuuta nousevaa. Huomenna pitäisi selvitä pajan rakennuksen kohtalo. (Jos siis pääsevät kokouksessa yhteisymmärrykseen.) Joko korjataan tai sitten puretaan koko rakennus. Olen jo käynyt katsomassa uusia liiketiloja, ja löysinkin tosiaan ihan täydellisen, jossa pääsisi pitämään mm. kurssitoimintaa laajemminkin. Sinne saisin myös isomman helmikaupan. Ja sinne olisi mahdollista rakentaa valokuvaushuone, jossa pääsisin kuvaamaan korut paremmin.

4M1A2100 (2)

Minulla oli tiistai-iltana myös Titan pitämä estevalmennus. Harjoittelimme puomikasoilla sarjoja, ja Bona ihan riemastui ja alkoi oikein imemään itseään esteille. (Taisin karjua maneesissa: Bona PERKELE, kun tyttö oikein spurttasi sarjalle. En ollut yhtään varautunut, että siitä lähtisi niin paljon vauhtia ja liikettä.) Uusi satula (Prestige Versailles) on kyllä ihan täydellinen, siinä pysyy paikallaan ihanan nahan ansiosta. Se on sellainen grippinahkainen satula, mikä tuo varmuutta ainakin omaan ratsastamiseen.

4M1A2128 (2)

Huomenna käyn viemässä aamulla ennen pajalle menoa vielä muutamat mainokset lauantain tapahtumasta. Ja illalla menen töistä vielä töihin, ja sen jälkeen pääsen rakentamaan tienvarsimainoksia. Pitää pakata myös pakettiautoon kaikki valmiiksi, ja muistaa ottaa korutkin pajalta. Ja vielä jossain välissä olisi tarkoitus mennä vääntämään koulukiemuroita kentälle. Lauantai-illalla pääsenkin sitten tekemään hieman pidemmän treenin Bonan kanssa. Ja jos vaikka lähtisi metsään kävelemään loppukäynnit.

4M1A1933 (2)

Kävin ostamassa uuden puuterin vanhan tilalle, kun se  loppui. Samalla otin kokeeksi saman merkin ripsivärin, kun en ollut sitä ennen kokeillutkaan. Oikein paljon kyllä tykästyin. (Ja Ratsulassa sain erinomaista palvelua, kun myyjä testasi kahta eri ripsiväriä omiin ripsiinsä, kun mietin, että kumpi olisi minulle parempi.) Päädyinkin Chanelin uutuuteen, ja olen nyt muutamana päivänä sitä laittanut, ja oikein paljon tykännyt. Sitä ei tarvitse montaa kerrosta laittaa, kun ripset jo näyttää hyviltä.

Sain testiin Diorin meikkivoidetta sekä Chanelin Coco Mademoiselle -hajuvettä. Näitä testattuani on pakko todeta, että joudun nämä kyllä jossain vaiheessa hankkimaan. Ei ole ennen ollut niin kevyttä ja hyvää meikkivoidetta kasvoilla, miltä tuo Diorin meikkivoide tuntuu. Ja siinä on myös aivan ihana tuoksu, kun sitä laittaa kasvoihin. Lisäksi tuo hajuvesi on aivan minun tyylinen. ❤

4M1A1912 (2)

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s