BOHENNA

Blogi elämästä

Hierontaa ja valmistautumista kisoihin

Jätä kommentti

4M1A3481 (2)

Bonalla oli lauantaina ensimmäistä kertaa hieroja, ja tyttö kyllä nautti. Antti Jurvasen estevalmennuskin peruuntui, joten ei haitannut meidän menoja muutama vapaapäivä. Emme päässeet kyllä Jari Sneckinkään valmennukseen osallistumaan, kun aikataulut menivät jälleen kerran ristiin. Tiistaina meillä onkin Bonan kanssa estevalmennus, ja lauantaina jo kisat. Kovin on nopeasti aika taas kulunut.

Tänään olimme maastossa ihan vain kävelemässä. Tallilta ei kukaan lähtenyt  mukaan, niin menimme kaksistaan Bonan kanssa. Meillä oli oikein rauhallinen ja palauttava maasto eilisen hieronnan jäljiltä. Lenkin jälkeen menin vielä taluttelemaan Bonaa metsän laitaan, ja annoin sen samalla rauhassa mutustaa heinää. Bonsku oli ihanan puhdas vielä eilisen shampoopesun jäljiltä.

Eilen olisi ollut myös Aimo meidän tallilla, mutta menemme käsittelyyn taas seuraavalla kerralla. Oli kyllä mielenkiintoista seurata akupunktiota, sillä en itse viimeksi päässyt paikalle, kun Bonalle neuloja tökittiin. Ja nyt en hieronnan takia mennyt käsittelyyn.

Ensi viikolla olisi kyllä hyvä saada toinenkin valmennus ennen lauantain kisoja. Hieman kyllä jännittää, sillä en ole aiemmin estekisoihin osallistunut, eikä ole Bonakaan tosiaan. Lisäksi ajattelin jotain kevyttä maastoilua, että pysyy hevosella mieli virkeänä. Kisahousutkin pesin valmiiksi, ja kävin ostamassa Bonalle uusia harjakoristeita, kun meiltä tippui osa koulukisoissa kentälle. Kisahuopakin on valmiina ja brodeerattuna. Eli varusteet on kunnossa, vielä kun saisi ajatukset kasaan.

Tänään olin aamun myös kuvaamassa Luvialla kouluratsastuskisoja, tässä hieman saldoa:

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s