BOHENNA

Blogi elämästä

Valokuvausta ja valmentautumista

2 kommenttia

4M1A5460 (2)

11.8.2016

Aika on mennyt taas jotenkin niin älyttömän nopeasti. Ei voi enää sanoa, että edes siivillä, vaan enemminkin suihkumoottorilla. Olen tehnyt töissä enemmän koruja, kuin koskaan ennen, kun nyt on kysytty niitä ympäri Suomea. Todella mielenkiintoisia tilaustöitä nyt tullut. Tänäänkin tein vielä lisää hevosenkengitysnaulakoruja ja sainkin paketin postiin ennen viikonloppua, jotta kerkeää ajoissa Raudikko Ruunalle raveja varten.

4M1A5517 (2)

Tällä viikolla on ollut kouluvalmennusta ja estevalmennusta ratsastuksen saralla, sekä eilen myös valokuvauskeikka, missä ihana Emmi poseerasi Nellin kanssa. Vielä yöllä sain kuvat muokattua, ja muutaman julkistettua myös facebookissa. (https://www.facebook.com/bohenna/)

4M1A5585 (2)

Tiistaina oli tosiaan Rosali Kivitie kouluvalmennus. Se meni kyllä niin riman ali omalta osalta, että oikein harmitti. Ei ollut sulavaliikkeistä ja eleetöntä meidän tämän kertainen esiintyminen valmentajan valvovan silmän alla. Siitä ei kyllä enää paljoa voi alemmas vajota, ellei ihan kuoppaa kaiva.

4M1A5610 (2)

Eikä keskiviikon estevalmennuksessakaan ollut hurraamista. Jotenkin tuntui, että tällä kertaa Bonakin syttyi vasta loppumetreillä, ja itsellä oli tasapaino jossain muualla, kuin keskellä hevosta. Muutamaan kertaan tuli oltua lähellä kakun tarjoamista, mutta pysyin kuin pysyinkin satulassa.

4M1A5654 (2)

Tänään on vielä paljon pakattavaa, sillä huomenna alkaa aikuisten ratsastusleiri. Täytyyhän sinne kamerakin pakata mukaan, joten pitää siirtää eilisen kuvauskeikan kuvat koneelle. Olen ottanut tavaksi tyhjentää kortin aina uutta kuvauskeikkaa varten, ettei kuvia ihan mahdottomasti kerry käsiteltäväksi. Otan kyllä koneenkin mukaan, mikäli iltaisin olisi aikaa kertoa blogissa ratsastusleirikuulumisia.

4M1A5732 (2)

Ja jos vaikka videota yltyisi kuvaamaan. Pian kumminkin on tulossa se lupaamani yllätysvideo, joka kuvattiin viime estekisojen aikaan. Eräänlainen musiikkivideo siis kyseessä. Huomenna varmaan saan itsekin nähdä alustavan version videosta. Ja tulossa on myös haastattelu Inkalta, jota aloin sponsoroimaan. Ja hänestä myös kuvia ja kuulumisia videon lisäksi. Ja varmaankin toinenkin sponsoroitavani Titta joutunee videolle. (Hän ei ole vielä tästä tietoinen.) Titalla on aukeamassa myös verkkokauppa, josta kerron myöhemmissä postauksissa lisää.

4M1A5398 (2)

Ja muutenkin on taas luvassa kaikkea ihanaa ratsastuksen parissa, kuten lännenratsastusta Meeri Simulan valmennuksessa. Sekä olemme menossa myös valmentautumaan pienillä kenttäesteillä Niinisaloon pienellä porukalla. Jos vaikka siihen mennessä saisin testattua tammikuussa osumaa ottaneen GoProni, että onko se vielä iskussa. Mutta näihin tunnelmiin ja viikonlopun leireilyyn päätän tällä kertaa.

4M1A5839 (2)

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

2 thoughts on “Valokuvausta ja valmentautumista

  1. Upeita kuvia.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa,

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s