BOHENNA

Blogi elämästä

Tuotekuvausta syksyisissä tunnelmissa

Jätä kommentti

8.9.2016

Tänään oli hyvinkin normaalista poikkeava päivä. Aamusta saakka olen stressannut työasioita, sillä uusi paja on nyt rakenteilla, ja sen pitäisi olla valmiina lokakuun loppuun mennessä. Paperihommia tuli tehtyä monta tuntia, sekä selviteltyä ensi viikolla alkavan Otsolan kurssin tiloja. Tilasin uudet käyntikortit sekä uudet hevoskoruesitteet, muitakin esitteitä pitäisi tilata, mutta enempää ei aamulla ollut aikaa ennen tuotekuvauskeikkaa.

4m1a6849-24m1a6851-2

Ystäväni on perustamassa ihan mahtavaa nettikauppaa, josta löytyy kaikkea räätälöityä ratsastajalle sekä ratsulle. Kaikkea kuolainten vuokrauspalvelusta räätälöityihin suitsiin, sekä tietenkin minun käsityönä valmistamiani koruja. …hevosellesi.fi -niminen nettikauppa aukeaa varmaankin jo syksyn aikana. Palailen blogissani enemmänkin tähän nettikauppaan, sillä tilaan itse Bonan rehut tätä kautta, ja niistä on ollut vain hyviä tuloksia.

4m1a6869-24m1a6902-2

Huomenna aamulla onkin jälleen aikanen herätys, sillä olen lähdössä kultasepänalanmessuille Tukholmaan rakkaan ystäväni kanssa. Ensimmäinen kertani Precious -messuilla, ja onkin ihan mahtava fiilis ja korkeat odotukset. On niin paljon muuta kannettavaa mukana, niin kameran sijasta otan vain kännykkäni mukaan. (Ja varmaan kadun tätä myöhemmin, kun en ottanut sitä kameraa.)

4m1a6958-2

Tänään kuvauksien jälkeen minulla oli kouluratsastusvalmennus, ja niistä minulle jää useinkin todella hyvä fiilis. Tänään Bonakin oli todella kivantuntuinen, se on ollut todella yhteistyöhaluinen lähiaikoina. Kisoihinkaan ei ole enää kauaa, sillä ensi viikolla me jo töpsöttemme Bonan kanssa kouluaitojen sisäpuolella. Ne ovat sarjassamme toiset kouluratsastuskisamme, ja olemme menossa suorittamaan heC:tä.

4m1a6703-24m1a6719-24m1a6734-2

Ensi viikolla olisi mahtavaa päästä pitkästä aikaa pitkille maastolenkeille. Jospa tulisi vaikka yöpakkasia, niin saataisiin ötökkäkantakin pienenemään reippaanlaisesti. Minun on pitänytkin testata kenttäsuojia, joita olisin aikeissa ostaa, että istuvatko ne Bonalle paremmin, kuin edelliset kokeilussa olleet. (Edelliset tosiaan eivät soveltuneet lainkaan Bonalle, sillä materiaali oli todella jäykkää, ja suojat olivat aivan liian isot ja korkeat Bonan rimppakintuille.) Ajattelin, että kenttäsuojat soveltuvat täydellisesti myös muuhun maastoiluun, sillä usein tulee lähdettyä kirjaimellisesti metsään, niin pysyvätpä lasijalat ehjinä)

4m1a6801-24m1a6831-2

Ensi viikolla olisi tarkoitus myös ottaa viimeinen voitelu kouluratsastuksessa ennen kilpailuja, jotta varmasti osaan radan, ja olen tarkempi teiden ratsastuksessa. Tänään tuli kyllä todella hyviä vinkkejä valkulta, ja aionkin noudattaa niitä jatkossakin. Kun  kisat ovat ohi, niin pääsemme jälleen keskittymään esteratsastuksen saloihin paremmin. En olekaan ottanut nyt estetunteja, sillä olen keskittynyt nyt kisoja varten. Mutta hyvä päästä liitelemään yli esteiden, ennen kuin lähdemme uudelle Niinisalon reissulle ensi kuussa.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s