BOHENNA

Blogi elämästä

Teivon röntgenkuvauksia ja valokuvausta

Jätä kommentti

2.10.2016

Olin perjantaina Teivossa Bonan jalkojen röntgenkuvauksissa. Samalla hoidettiin kuntoon niin hampaat kuin rokotuksetkin. Kaikki sitten samaan konkurssiin. Sieltä tuli tuomio, että vasemman polven takana on irtopalatyyppinen kalkkeuma, ja se piikitettiin, ja annettiin varuiksi myös etujalkaan, kun on sitä rasittanut takajalan kipeydyttyä. Siellä sanottiin, että jollei auta, niin seuraava keino on poistaa ne leikkauksessa.

Onneksi tänään olin myös Aimon käsittelyssä, niin se antoi hieman erityyppistä tietoa. Pursat piikitetään, sillä siellä on tulehdus, ja samoin selkä, kun on sen myös jumittanut samalla. (Soitankin heti huomenna aamulla ajan piikitykseen.) Vasempaan takapolveen annettiin laseria ja se pitäisi kuulemma pliistrata.

Muuten kuvat olivat erittäinkin hyvät, ei ollut edes alkavia kinnerpatteja tai muuta epämukavaa. Muutama viikko on mennyt täydessä epätietoisuudessa.

20160930_185300

Vaikka en ole päässyt Bonalla ratsastamaan, niin olen onneksi päässyt silti hevosen selkään. Ensin sain ratsastaa Väpällä viikon alussa ja sitten vielä loppu viikosta Tykillä. On kyllä kiva ratsastaa välillä eri tyyppisiä hevosia. Huomenna silti pääsen viimeinkin oman rakkaan selkään, vaikkakin vain kävelemään. Sitten, kun saan piikittäjän paikalle, niin tulee taas muutama lomapäivä, mutta varmaankin jo loppusyksystä kunnossa. Tai ainakin elättelen toivoa, että pääsisimme jälleen kunnolla valmentautumaan.

Paljon on ollut nyt kuvauksia, ja olenkin nyt tehnyt tuotekuvausta sekä hevoskuvausta.Wahlstenin suitsia tuli kuvattua Titan uutta nettikauppaa varten: http://www.hevosellesi.fi. Sieltä pystyy tilaamaan myös minun korujani, eli kannattaa käydä tutustumassa.

4m1a7258-2

Tarkoitus olisi tosiaan kävellä nyt 10 seuraavaa päivää selästä, jonka jälkeen saamme pikkuhiljaa palata normaaliin rytmiin. Huomenna heitän länkän selkään ja menemme hieman kävelemään maastoon. Lääkäri suositteli noin tunnin kestäviä lenkkejä. Niinisalon reissu meiltä nyt jää väliin, mutta pääasia, että Bona saadaan terveeksi. Lisäksi B joutuu laihdutuskuurille, vaikka onkin huhtikuusta lähtenyt jo 30 cm satulavyön pituudesta.

Tänään oli aamulla Aimon luento Zilpalla, ja olin siellä kuuntelemassa. Siellä mieleeni tulikin kysyä, että onko leikkaus tosiaan ainoa vaihtoehto, ja onneksi kysyin. Luennon jälkeen kuvasin Binksistä kuvia. Kuvasimme myös sänkkärillä, ja Binksillä tuntui olevan kivaa. Kuvaamisen jälkeen lähdin kotoa hakemaan Aimolle perjantaina saamiani röntgenkuvia, joiden perusteella Aimo tiesi sanoa, että leikkaus ei ole tarpeen.

Kotimatkalla poikkesin myös Puuilossa hakemassa heinäverkon Bonalle ja chapsit huomista varten, sillä tilasin jo toukokuussa chapsit Viljarista, eikä ne ole vieläkään saaneet niitä lähetettyä minulle. Menee kuulemma vielä aikaa, kun ei ollutkaan maahantuojalla. Huomenna onkin hyvä lähteä köpöttelemään, kun Bonakin sai eilen taas uudet kengät. Oli kyllä kasvattanut jo niin pitkän kavion, ettei ole ikinä aiemmin noin kasvanutkaan. Mietimme, että varmaan syöttämäni rehu on saanut kavion oikein kasvamaan kunnolla, kun on kaikkeen muuhunkin vaikuttanut, kuten karvanlaatuun. Blue Chip Prota tosiaan syötän Bonalle, ja sen olen hyväksi todennut.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s