BOHENNA

Blogi elämästä

My Day ja alkuvuoden kännykän tyhjennys

Jätä kommentti

4.2.2017

Nonniin, tänään onkin sitten perjantai. Kävin aamulla ostamassa jotain pientä kivaa tulevaa arvontaa varten. Varmaankin jo seuraavassa postauksessa on arvonta, joten kannattaa seurata. Huomiseksi on kameran kaikki akut ladattuna, kuten myös videokameran akku. Huomenna alkaa aamulla reissu Helsinkiin ja Apassionataan. En  olekkaan siellä ikinä ollut, joten ihan mahtavaa päästä katsomaan, mistä on oikein kyse. Lähdemme yhdessä naapurini kanssa reissuun, ja saankin keskittyä vain kuvaamaan koko reissun ajan. (Hän siis ajaa koko reissun.)

Siitä siis tulossa seuraava postaus heti, kun saan kaikki kuvat ym. käsiteltyä, ja varmaankin myös videopostaus meidän päivästä. Siitä tuleekin varmaankin normaalia pidempi My Day. Tässä postauksen lopussa onkin hieman lyhyempi videopostaus alku viikosta. Perus päivä, mutta teki mieli kuvata, joten videohan siitä syntyi. Nyt onkin jotain kivaa luvassa yhteistyökuvioissa, mutta pidän teitä hieman jännityksessä vielä. Sanotaanko, että yhteistyötä erään toisen hevosbloggaajan kanssa. Tästä olenkin hyvin innoissani, mutta siitä myöhemmin lisää.

Tyhjensinkin hieman kännykkääni, ja laitoin muutaman kuvan nyt tähän postaukseenkin. Kävimme tänään otsalampun kanssa metsässä kävelemässä. Minäkin olin ihan maasta käsin taluttamassa. Saimmekin seuraa, eikä tarvinnut mennä taas Bonan kanssa kahdestaan. Hieman huvitti, kun muut käy koiriensa kanssa lenkillä, minä taluttelen hevostani pitkin metsiä otsalampun valossa. Onneksi Bona on tottunut minun omituisiin ideoihini, ja kulkeekin mukana ihan löysin ohjin. Kävin tänään ostamassa mummunastat kenkiin, sillä siellä oli viime kerralla niin liukasta, että tipahdin pyllylleni alamäessä. Bona vain tuijotti ja ihmetteli, mitä mä nyt lepuutan jalkojani. Nastat kyllä todella auttoi, vaikka olikin niin huonoa tekoa, että kolme nastaa meni poikki heti ekalla kerralla. Pitääkin metsästää jostain parempaa tekoa olevat. Kävin tänään teettämässä Bonalle uuden heijastimen, jonka saa vain laitettua tarralla kiinni. Saan sen maanantaina, ja pääsenkin heti sitä testaamaan.

Mutkin sitten saatiin salille. Pitihän siitä ottaa kuva todisteeksi, että mullakin on ollut salivaatteet päällä. (Salilta en kehdannut mitään kuvia ottaa todisteeksi.) Ostin ihanalle salille 10-kortin, ja olenkin menossa taas sunnuntaina. Sunnuntai aamuna olisi tarkoitus mennä katsastamaan uusia maastoja parin tallikaverin kanssa. Saatiin hyvät ohjeet, mistä uusi reitti kulkee, joten mennään katsomaan, että osataanko perille. Olen niin odottanut lunta, kun pohjat on niin kovat ja liukkaat, ettei pääse oikein kunnolla liikkumaan. Koko talvena olen päässyt vain kerran laukkaamaan maastossa. Nyt onkin ollut todella liukasta, ja Bonallekin on saanut laittaa muutamia uusia hokkeja. Se on houdinimaisesti saanut niitä nyt irtoilemaan tarhassa hääriessään.

Tilasin uusia käyntikortteja, nimenomaan blogin omia kortteja. Jos vaikka huomenna tulisi jaettua niitä Helsingissä. Hieman meni tiukalle, kun saapuivat tänään varttia ennen, kuin lähdin töistä kotiin. Olenkin nyt muutenkin panostanut hieman enemmän blogiin, ja ostin maksullisen ulkoasun blogilleni. Tarkoituksena olisi saada enemmän videoita myös valmennuksistani, mutta kuvaajan puuttuminen on iso ongelma. Pitääkin laittaa varakypärääni taas GoPro kiinni, niin saisi edes jotain materiaalia. (Tai lahjoa joku tallilta.) En halua mitään uuteen kypärääni kiinnittää, sillä olen siitä todella tarkka. Mutta nyt vielä hieman telkkua ja nukkumaan, että jaksaa huomenna kuvata koko päivän. Seuraavaan kertaan, mutta tässä vielä lyhyt My Day -video.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s