BOHENNA

Blogi elämästä

Apassionata ja arvonta

10 kommenttia

5.2.2017

Eilen olimme naapurini kanssa Helsingissä Apassionataa katsomassa. Lähdimme aamulla puoli yhdeksän aikoihin ajamaan kohti Helsinkiä. Naapurini ajoi ja minä sain keskittyä kuvaamiseen. Pääsimme perille hyvissä ajoin, ja menimme paikoillemme. Olin ihmeissäni, ettei Hartwall-areenalla ollut ollenkaan myyjiä, ainoastaan Apassionatan omia tuotteita. Ostinkin sieltä sitten kirjan sekä kassin. Meidän näytöksemme alkoi yhdeltä.

Näytös oli todella kaunis, ja ihanaa, että se kertoi tarinan. Oli ihana katsella, miten taitavasti he käsittelivät hevosia. Minä nautin koko esityksestä. Otin kuvia ja videota koko esityksen ajan, ja jotenkin lumouduin sen maailmasta ja tunnelmasta. Etenkin eräs osio jäi eritoten mieleeni. Mies, joka ratasti hevosien päällä seisten, ja hyppäsi esteitä parhaillaan kuutta hevosta ohjastaen. Laitankin tähän joitain kuvia, mitä otin alle. Laitan myös postauksen loppuun arvonnan sekä videomateriaali reissusta. Kävimme samalla reissulla myös moottoripyörä messuilla, kun ne Messukeskuksessa olivat.

Apassionata : Unelmien valkokangas kertoi tosiaan tarinan miehestä ja naisesta, jotka tapasivat elokuvateatterissa, ja se oli heille yhteinen asia. Elokuvateatteri rapistui ajan saatossa, ja lopetettiin. Naisen ja miehen tiet erkanivat, mutta he löysivät toisensa uudelleen pitkän ajan kuluttua ja laittoivat elokuvateatterin jälleen uuteen kukoistukseensa. Paikkamme oli melko korkealla, ja otinkin pitkän putken käyttööni kuvatessa. Harmi, kun kuvista tuli melko rakeisia, sillä kuvatessa oli välillä hyvinkin pimeää.

Tänään olimme aamulla sopineet tallikaverin kanssa, että lähdemme metsään. Menimme kokeilemaan uutta meille neuvottua reittiä, ja löysimmekin sen. Oli todella mahtavaa päästä nauttimaan luonnosta hyvässä seurassa. Bonakin nauttii niin paljon meidän maastoiluista. B alkoi olemaan virkeämpi, mitä lähemmäs kotia saavuimme. Askellaji oli jotain töltin ja ravin välimaastosta. Taidettiin me jotain passageakin varmaan pätkä mennä, kun virtaa riitti kaikkeen muuhun paitsi vain kävelemiseen. Metsässäkin oli kiva ottaa muutama pyrähdys, kun jotain piti pelästyä, ettei vaan kävisi liian tylsäksi. Pohja oli onneksi parempi, mitä ajattelin, ja pääsimmekin muutaman pätkän ravaamaan.

Pitääkin tänään vielä katsoa kalenterista tulevan viikon valmennuspäivät. Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä myös salille. Olin salilla myös tänään vielä maastoilun jälkeen. Tässähän voi alkaa pian kuntokin kohoamaan.

4m1a0204-24m1a0239-24m1a0250-24m1a0253-24m1a0254-24m1a0315-24m1a0320-24m1a0330-24m1a0360-24m1a0361-24m1a0380-24m1a0399-24m1a0438-24m1a0443-24m1a0447-24m1a0453-24m1a0529-24m1a0564-2

4m1a0629-2

Moottoripyöräsessuilla huomioni kiinnitti tasan yksi pyörä. Oli kumminkin hienoa nähdä, että myös tälläisiltä messuilta löytyy käsityönä valmistettuja tuotteita. Tällä kertaa ei pyöräkuume päässyt nousemaan kovin korkeaksi. Muutamia kuvia tuli messuiltakin otettua. Videota en huomannut enää messuilta ottaa, enkä myöskään takaisin ajaessamme. Tulimme Tampereen kautta takaisin, ja kävimme pikaisesti siellä myös syömässä. Kokonaisuudessaan ihan mahtava päivä.

Ja sitten arvontaan. Eli arvon tämän alla olevan kuvan paketin kaikkien kommentoijien kesken. Eli pari paria HV Polon sukkia sekä COB-kokoinen riimu. Eli kommentoikaa alle muistoa teidän parhaasta hevostapahtumasta, missä olette olleet. Arvon tämän paketin 15.2.2017. Jäänkin innolla odottamaan kommenttejanne.

4m1a0906-2

Ja tässä lopuksi teille vielä video Apassionatan reissusta.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

10 thoughts on “Apassionata ja arvonta

 1. Apassionata joskus muutama vuosi sitten on ollut tähän mennessä parhain hevostapahtuma missä olen ollut! Ostettiin mulle silloin sieltä se legendaarinen hevonen, joka on vieläkin mulla huoneessa koristeena.

  Tykkää

 2. Kävin sunnuntaina 13.00 näytöksessä ja eipä siellä katsomossa voinut kosteilta silmänurkilta välttyä. Rakastan apassionataa ja nautin todella paljon, vuoden kohokohtia. Käyn parhaan ystäväni kanssa katsomassa näitä, sovitaan aina että seuravana vuonna tullaan taas. 🙂 Ihana katsoa osaavia hevosia, jotka nauttivat siitä mitä tekevät ja taitavia ratsastajia. Ohjelmalehti tarttuu aina mukaan ja mukava selata niitä uudestaan ja uudestaan.

  Tykkää

 3. Mun paras heppatapahtuma-muisto on Hevoset Stadikalla-tapahtuma 🙂 Oltiin parhaan ystäväni kanssa siellä koko viikonlopun ajan, nähtiin ihan huikeita suorituksia ja jännitetettiin jokaisessa luokassa kyllä loppuun asti, kuka selviää voittajaksi!
  Hevostelusta ylipäätään parhaita muistoja ovat ehdottomasti ne pienet hetket, kun tuntuu, että on hevosen kanssa yhtä siinä hetkessä, ja luotetaan toisiimme! Ei parempaa tunnetta ole olemassakaan ❤
  Apassionatassa olen käynyt vain kerran, ja olihan se ihan hieno tapahtuma, mutta me ollaan ystäväni kanssa ennemmin sellaisia kisojen kiertäjiä 🙂 HIHS on aivan upea, joskin vähän kallis, kun pitää matkustaa Kuopiosta asti aina muutenkin Helsingin päähän, mutta kyllä sinnekin vielä täytyy pari kertaa eksyä!

  Tykkää

 4. Kävin 2014 Hish:ssä ja se oli todella ihana kokemus! Oli hienoa katsoa kun ammattiratsastajat ratsasti!

  Tykkää

 5. Apassionataan haaveilen joskus vielä pääseväni tulevaisuudessa, pitkän matkan ja aikatauluongelmien takia se on tähän saakka jäänyt väliin. Kuvien perusteella ihan huipputapahtuma. Paras hevostapahtuma on varmaankin ollut itselle kuninkuusravit, sattuipa vielä olemaan mahtava sää ja tuttu hevonen yhdessä startissa 🙂

  Tykkää

 6. Apassionatassa olen ollut kaksi kertaa ja aivan uskomattoman mahtava show 🙂

  Tykkää

 7. Tyttäreni olivat hevosleirillä. Me vanhemmat saimme kunnian osallistua leiriläisten järjestämään näytökseen leirin päätteeksi. Upeaa oli.

  Tykkää

 8. Kisareissut Belgian Lummenissa, Itävallan Linzissä ja Slovenian Celjessä. Linzissä ja Celjessä esteratsastuksen Nations Cup. Ikimuistoiset ja opettavaiset reissut, paljon hyvää ratsastusta ja hienoja hevosia.

  Tykkää

 9. Viimevuotiset hevosmessut tampereella tyttöni kanssa oli hienot.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s