BOHENNA

Blogi elämästä

Minuutti aikataulutettu viikonloppu

Jätä kommentti

12.3.2017

On kyllä ollut niin tuhottoman kiireinen, mutta aivan mahtava viikonloppu. Perjantaina heti töistä ajoin kotiin vaihtamaan tallivaatteet päälle, jonka jälkeen hain valokuvaajan kyytiin ja ajoimme tallille. Olikin Bonan valokuvaamisen aika, ja mitä kuvia rakkaasta tulikaan. Oli ihan superia huomata, miten hienosti Bona otti kaikki salamat ja folioheijastimet. Ei ollut tyttö moksiskaan. Mutta jos joskus vielä kuvataan ja aion ratsastaa ilman satulaa, niin en todellakaan läträä Bonaa täyteen shiniä. Oli meinaan niin liukas karva, kun hyppäsin selkään niin meinasin liusua suoraan yli. Ainakin voi sanoa, että ratsastin paino ihan keskellä hevosta, sillä laukatessa olisin luisunut muuten satavarmasti kaarteessa ulos.

someValokuva: Markus Koskinen

untitled-356Valokuva: Markus Koskinen

untitled-329Valokuva: Markus Koskinen

Perjantaina menikin suhteellisen myöhään, kun kävimme vielä koko kuvaustiimi syömässä valokuvauksen jälkeen. Sitten pitikin mennä suihkun kautta jo nukkumaan, sillä lauantainakin oli aikainen herätys Talent -valmennuksen vuoksi. Aamu alkoikin kilpailusääntökoulutuksella keskustassa. Se kestikin suunniteltua pidempään ja sitten tulikin kiire Talent -valmennuksiin. Minulla oli tasan kymmenen minuuttia aikaa laittaa Bona kuntoon. Minulla olikin kaksi valmennusta peräkkäin, joten päätin mennä molemmat estepenkillä. Kahdelta alkoi ensin kouluvalmennus, mistä tuossa alla onkin hieman kuvia. Bona oli paikoittain jo todella hieno ratsastaa. Oli jotenkin helppoa ratsastaa, mutta heti kun en keskittynyt niin meni selkeästi huonommin.

Kouluvalmennuksen jälkeen siirryin suoraan estetunnille. Bona olikin sopivasti jo verrytelty, niin kävelin alkuun aika pitkään ennen kuin aloimme hyppäämään. Kovin montaa hyppyä emme hypänneet, mutta ne menivätkin erittäin hyvin. Tuntui todella eteenpäin vievältä laukkakin, ja imi esteille paremmin kuin aiemmin. Meidän estetunnista ei olekkaan nyt lainkaan kuvia, mutta toivottavasti saan taas seuraavaan valmennukseen jonkun kuvaamaan. Meidän kanssa estevalkussa ei ollut kuin yksi tyttö, muut ratsastivat muissa ryhmissä, ja osa oli siirretty sunnuntaille.

Talent -valmennus kuvia, MinttuIMG_6536IMG_6264IMG_6292IMG_6351IMG_6353IMG_6395IMG_6476IMG_6495IMG_6502IMG_6530

Eilen olikin Wine & Fashion Show, missä myös koruni olivat esillä siellä muotinäytöksessä. En itse kerinnyt näkemään lainkaan osuutta, missä koruni esiteltiin, sillä olin bäkkärillä pukemassa niitä mallien päälle. Ilta oli kyllä muutenkin tosi kiva, sillä olin rakkaan ystäväni kanssa liikenteessä. Hieman oli koko päivän juokseminen tehnyt tehtävänsä, ja pitikin hyvissä ajoissa palata kotiin. Koko päivän olinkin ollut liikenteessä minuutti aikataululla.

Muotinäytöksessä minulla olikin oma privaatti nimikkopöytä :D. Tunnin kestäneen muotinäytöksen jälkeen olikin muiden esiintyjien vuoro. Reino Nording esiintyi viimeisenä. Tapahtuma loppui suurinpiirtein puolen yön paikkeilla, josta menimme vielä käymään Bar Kinossa. Olin autolla liikenteessä, joten tanssin muutaman kappaleen, ja lähdin ajamaan kotiin. Aamulla oli kumminkin taas aikanen herätys, kun halusin opetella ajamaan trailerilla ennen torstain inssiä.

20170311_225359

20170311_23311620170312_151656

Hainkin aamulla heti trailerin lainaan, ja minulla olikin sopiva adapterikin onneksi mukana-> sain tällä kertaa trailerin valotkin toimintaan. Oli kyllä todella hyvä päivä traikkuilla, sain heti ensimmäisellä yrittämällä trailerin aisan oikeaan kohtaan, ja kopin heti kiinni. Sääkin oli ihan mahtava, ja olisikin ollut täydellinen maastoilusää. Harjoittelin maneesin pihassa peruutuksia ja peruuttaen käännöksiä. Kun olin hetken kääntyillyt, niin hain Bonan ja aloin harjoittelemaan myös lastaamista. Bona alkoi olemaan todella kiva koppiin mentäessä, käveli rauhassa perässäni liina löysällä. Ulos menneessään Bona olikin vauhdikkaampi, muttaa sitä pitääkin vielä hioa jatkossa.

Kun sain Bonan kanssa harjoittelut valmiiksi, vein Bonan takaisin tarhaan. Sitten palautin kopin ja ajoin kaupan kautta kotiin. Siivouksen jälkeen otinkin koneeni esiin, sillä tässä on hyvää aikaa kirjoittaa postaus ennen, kuin viuluopettaja saapuu. Pakko myöntää, että nyt on ollut niin hurjaa kiirettä, etten ole lainkaan kerinnyt viulua soittamaan viime tunnin jälkeen. Illalla olisi tarkoitus vielä hieman lukea erästä kirjaa -> Kyran teosta, jos vaikka oppisi taas ratsastamaan. Huomenna olenkin sitten lähdössä hakemaan Turusta kisakaappia, sillä sellaisen tarvitsen. Jos saan torstaina kortin, niin aion osallistua Sanna Siltakorven kenttävalmennukseen Niinisalossa parin viikon päästä. Mutta nyt hieman lepoa ennen viulutunnin alkua.

20170312_104334

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s