BOHENNA

Blogi elämästä

Team Nordic Equestrian Athletes, esteratatreenit

Jätä kommentti

14.4.2017

Tänään olin aamusta saakka tallilla, koska meillä oli tiimimme järjestämä esterataharjoitus. Meitä hyppäsi tiimistä kolme aamulla ennen ulkopuolisia ratsukoita. Osa hyppää tänään vielä illalla. Oli älyttömän hauskaa, ja Bona tuntui olevan normaalia vauhdikkaampi, joka teki ratsastamisesta paljon helpompaa. Ei tarvinnut muuta, kuin ohjata ja pidättää. Hauskaa oli myös huomata  videolta, että Bona vaihtoi itse laukan muutamien esteiden jälkeen.

Ja mikä oli myös hienoa huomata, niin Bona ei yhtään kyttäillyt mitään radalla olevaa härpäkettä. Kasasimme radalle kasan kukkasia ja kaikkea muutakin koristetta. Bona meni ensimmäisenä maistamaan ensimmäistä eteen osunutta muovikukkaa. Laitan tämän lyhyen postauksen loppuun videon tältä ja eiliseltä päivältä. Minun piti ensin tehdä molemmille päiville omat videot, mutta en kerinnytkään kuvaamaan niin paljon, kuin ajattelin.

20170414_174108

 

Kovin on vieläkin kylmä, kun olin koko päivän pihalla. Tuntuu, että kylmyys meni luihin ja ytimiin. Meneekin tämä loppu ilta peiton alla lämmitellessä. Jotenkin silmätkin väsyivät ulkona olemisesta. Kerrankin on aikaa katsoa elokuvia (jotenkin tuntuu että ilta menee hevoselokuvien parissa). Muutama kirjakin olisi kerken, ja jollen ihan heti nukahda, niin voisin hieman myös lukea. Kyran kirjaa voisin myös taas lukea, sillä olen lähdössä Ypäjälle seuraamaan hänen luentoaan. Muutenkin olen kesäni melko hyvin buukannut. Olen suunnitellut muutamiin kisoihin lähtöä, sekä olen ilmoittautunut Talent-leirille Zilpalla, estevalmennusleirille omalla hevosella Ypäjällä sekä kenttäratsastusleirille Niinisaloon. Lisäksi muutamia muitakin tapahtumia olen merkinnyt kalenteriin, minne olen suunnitellut meneväni valokuvaamaan.

Huomenna onkin taas aikanen herätys, sillä menen tosiaan ystävän tyttären avuksi. Kuljetan hänen hevosensa Huittisiin trailerilla. Otan kameranikin mukaan, niin saan hieman valmennuskuvia. Sitten puolestaan maanantaina hän tulee minun avuksi, kun olen lähdössä Bonan kanssa Huittisiin meidän ensimmäisiin ulkopuolisiin kisoihin ikinä. Siellä olisi tarkoitus ratsastaa heC tutustumisluokan kouluohjelma. Ainakin tänään tuntui jalka kestävän. Ratsastin tänään ensimmäistä kertaa reisilihaksen repeämisen jälkeen. Onneksi eräs tyttö tallilta on auttanut minua Bonan liikutuksessa. Mutta nyt elokuvien kimppuun, jälleen ensi kertaan.

Tässä linkki videoon:

Jollei linkki toimi, niin kopioi se osoitepalkkiin.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s