BOHENNA

Blogi elämästä

Päiväni kuvina 14.10.2017

Jätä kommentti

14.10.2017

Kello lähenee taas puoltayötä, mutta ei taaskaan nukuta. Olin tänään koko päivän oppimassa uutta: tinalankapunonnan alkeita. Olisi tarkoitus saada muutama joululahja tehtyä tällä idealla. Oli yllättävän aikaavievää puuhaa. Jotenkin ajattelin, että olisin saanut kuudessa ja puolessa tunnissa tehtyä enemmän kuin kaksi rannekorua. Ja minä sentään pakersin koko ajan, enkä mitenkään edes löysään tahtiin. Muutenkin olen ajatellut nyt paljon joulua. Olen aina ollut jouluihminen, mutta tuntuu että nyt tämä joulu tulee olemaan niin erilainen. Aiemmin olen jo lokakuussa hankkinut kaikki lahjatkin, mutta nyt ei ole kuin yksi ostettuna. Tänä vuonna ajettelin tehdä itse jonkin verran enemmän myös henkilökohtaisempia lahjoja. Muutamia kivoja ideoita olisi jo, mutta pitäisi alkaa niitä toteuttamaan. Etenkin kynttilöitä ajattelin taas tehdä monen vuoden tauon jälkeen.

Tänään olin myös tallilla,jossa piti hieman säätää trailerin kanssa. Omani siirsin sitten tallin seinustalle, jotta huomenna toisella olisi helpompi ajaa omalle paikalleen. Bonan tarha pitää kyllä tehdä uusiksi Olenkin tässä miettinyt erilaisia pohjavaihtoehtoja. Pitää hieman selvitellä eri vaihtoehtojen hintoja ja hyviä puolia. Bona oli tänään tosi kiva ratsastaa. Etenkin kun eräs tyttö tallilta antoi pari todella hyvää vinkkiä, niin alkoihan se laukkakin sieltä pyörimään ihan eri tavalla. Huomenna hän pitääkin minulle tunnin ja odotan sitä kyllä innolla. Jospa mekin Bonan kanssa innostuttaisiin vaikka tuuppaamaan joitain koulukisojakin, kun tästä edetään.

Minulla oli tänään kamera mukana, paitsi ei tallilla. Olenkin pitkin päivää ottanut kuvia, sillä ajattelin tehdä kuvakollaasin päivästäni. Testailin uuden Olympukseni ominaisuuksia, ja siellä olikin hauska ART-toiminto. Lisäksi kuvasin tänään videon, mutta sen saan editoitua vasta myöhemmin. Kello on sen verran paljon, ettei huvita nyt alkamaan kasaamaan videota kiireellä. Huomenna minulla voisi illalla olla enemmänkin aikaa, kun tulen tallilta. Sain juuri uuden testaamani kasvonaamion pois, ja kasvot tuntuvat ihanan kosteutuneilta. Minulla on näin syksyllä ja talvella ongelmia ihon kuivuuden kanssa. Ajattelin, josko tuo auttaisi.

Mutta tässä päiväni kuvina:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On kyllä tosi kiva tuo uusi kamerani. Varmaankin jossain vaiheessa tarvitsen siihenkin uusia linssejä, mutta ainakin alkuun mennään näillä.

Kirjoittaja: bohenna

32-vuotias kultaseppä Porista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s